
A kapott adatokat (név, elérhetőség) kizárólag a megkeresésre történő reagálásra használjuk.
A levelezés a levelező kiszolgáló szerveren kerül tárolásra. Az üzeneteket a postafiók megtelése esetén átvizsgáljuk, az aktualitását vesztetteket töröljük.
Az üzenetváltás lezárása után a továbbiakban semmilyen üzenetet nem küldünk.